Subtiele kertversiering

Ik neem me altijd voor om met de kerst een hele gezelige en sfeervolle versiering aan te brengen in en om huis. Terwijl ik dan hiermee bezig ben, krijg ik ter plekke altijd inspiratie hoe ik na de kerst verandering breng in onze woonkamer. Dit komt omdat ik me weer kan verheugen op het moment dat ik de kerstboel opruim. De “rust” die dan weer komt in huis, heerlijk!! Belachelijk natuurlijk, maar ik heb ook vaker gezegd dat mijn interieurpassie een kleine afwijking is.

Een tijdje terug werd ik door een gerenomeerd bedrijf in Amsterdam benaderd met de vraag of zij ons huis in Kerstsfeer mochten fotograferen voor een mooi magazine. Het is altijd een eer wanneer je voor zoiets wordt gevraagd, maar ik heb beleefd geweigerd met de uitleg dat ik ons huis nooit uitbundig versier met deze dagen. Ik doe dit heel subtiel…………zoals je hieronder kan zien.

Na de feestdagen laat ik jullie de veranderingen in de woonkamer zien. Ik wens iedereen hele mooie, fijne en vreedzame feestdagen toe. Degenen die om allerlei redenen blij zullen zijn dat de dagen weer voorbij zijn, wens ik veel sterkte………………………..

Lieve groet,

Monique