Terug van vakantie en meer

Eric en ik zijn net terug van een heerlijke vakantie in Portugal in Albufera. Wij zijn hier twee weken geweest en hebben alleen maar zon, zon en nog eens zon gehad. Dit was onze “zomer” vakantie en we hebben echt genoten!  We gaan hier beslist weer naar toe, je hebt voor maar 2,5 uur vliegen prachtig strand, zee en (met geluk uiteraard) veel zon.  Nu weer in ons (ook) mooie  Nederland waar we ons bezig houden met kachel en kaarsjes aan en met stamppotten.

Eric heeft zich, na onze terugkomst, nog bezig gehouden met buitenklussen. Mijn klepbank onder de veranda staat heeft een “nieuwe” bovenkant. 

Op de eerste foto zie je de gekartelde rand en op de andere foto’s zie je een strakke rand. Eric heeft door te zagen en schuren dit gerealiseerd en ik vind het erg rustig en mooi.  Tevens is de tafel geschuurd en weer in zijn originele houtskleur. De witte krijtverf liet steeds meer los, dus we moesten hier wat mee. Ik vind de warme houtskleur mooi, maar misschien wordt het blad toch weer wit, ik laat het even zo en kijk wat ik na een paar weken vind.

A.s. dinsdag ga ik de verkooppagina vullen met mooie spullen.

Fijne dag!

Groetjes Monique