Trots op de prachtige reportage in de JDL nummer 2

Een tijd geleden was Anneke Gambon hier voor een fotoshoot voor de JDL (Jeanne d’Arc Living). Voor mij één van de mooiste interieurbladen die er zijn en al lang had ik de wens dat ons huis hier in zou komen te staan. Dat is dus gelukt! Anneke vertelde toen tegen mij dat de reportage  waarschijnlijk juni 2016 in het blad zou verschijnen. Oke, afwachten dus.

Niks vermoedend kocht ik gisteren het tweede nummer van de JDL 2016. Dit is altijd een feestje voor mij om daarvoor een speciaal moment uit te kiezen, eerst huishouding doen en dan lekker met een wijntje ervoor gaan zitten. Ik zeg nog tegen mijn schoonmoeder die naast mij zat:  Gaaf he, ons huis komt ook in juni in dit blad. Sla het blad open en zit naar ons eigen huis te kijken………..Echt super gaaf!!! Het is wel apart dat van onze mooie veranda helemaal geen foto is gepubliceerd, zij moeten natuurlijk toch keuzes maken uit het aanbod van de foto’s van Anneke.

Wel 12 pagina’s met mooie plaatjes van ons huis zijn meteen in deze uitgave te zien. Ik hoef eigenlijk niet te vertellen dat ondertussen het één en ander in de woonkamer is veranderd. Doe het toch. Ik ga nu lekker nagenieten met de mooie JDL in mijn handen.

Prettig weekend.

Monique

6 gedachten over “Trots op de prachtige reportage in de JDL nummer 2

 1. Marijke

  Dat zal echt een verrassing zijn geweest bij het openslaan van de JDL en wat een leuke! Je hebt ook een heel mooi thuis, mag je echt trots op zijn!
  fijne dag,
  groetjes van Marijke

 2. Ilse

  Wat leuk Monique! Neem je het blad een keer mee naar het werk? Dan kan ik de foto’s even zien!

 3. Karin

  Hallo Monique,

  Heb genoten van je prachtige foto,s in de JDL.
  Erg mooi! Helemaal mijn smaak .
  Had de nieuwe jdl bij Tante brocante ( koninginnelaan) gekocht.
  Las op de brocante site van Colinda Borst dat je ook in Apeldoorn woont.
  Vond het erg leuk.Vandaar dat ik het niet kon laten om een reactie te doen.?

 4. Gea

  Wat een leuke verrassing.
  En wat woon je mooi, echt een mooie rapportage.
  Daar mag je wel heel trots op zijn!
  Groetjes Gea

 5. Sandra

  O wat gaaf ! Ik heb hem nog niet gekocht,maar ga het nu zeker doen!
  Ben heel nieuwsgierig….
  Kwam via via op je blog, en ik volg je hoor!
  Lieve groet,
  Sandra

Reacties zijn gesloten.