Tuin en veranda plaatjes

Wat een heerlijke dag!! Voor vele moeders vandaag en ook voor mij. Het mooie weer nodigt uit om lekker in de tuin aan het werk te zijn. Ik heb een aantal blauwe lobelia’s en witte bacopa’s in de tuin gezet. Je vindt het bijna niet terug, maar als het goed is zaaien ze erg uit. Onkruid weg gehaald, lekker de tuin een beetje gestyled, op mijn manier druk geweest . Hierbij wat plaatjes.

Ook nog een foto van een zelf gekweekte buxus en in een hartvorm voor mij gesnoeid door Eric. Is dat lief of niet?

2015051000016

 

 

 

 

 

 

As. donderdag en vrijdag is de fair bij Elian in Emst en zaterdag 16 Mei is de schuur 1708 ook weer toegankelijk voor iedereen. Ik ga donderdag naar Emst en verheug me er echt op, omdat ik veel bekenden ga zien, zowel achter als voor de kraam. Misschien tot dan!

Groet

Monique