Update veranda en meer…..

Ik heb de veranda weer eens opnieuw gezellig gemaakt, voordat deze in de kerstsfeer wordt gebracht.

De tafel waarop ik spullen kan uitstallen, heb ik naast de openslaande (nu even niet) deuren gezet. De klepbank met de grote eettafel weer eens gedraaid en zo heb je weer een nieuwe frisse look! De ladenkast met wat stolpen en een oude houten kist met vogelkooi, mag op de plek blijven staan. (ik zie dat het net lijkt dat de tafel afloopt, maar in het echt is dit niet)

Eric en ik zijn twee weken terug naar de verzamelaarsbeurs in Utrecht geweest en hebben onze ogen uitgekeken. Zoveel hallen met items die daar te koop staan, je weet bijna niet waar je moet beginnnen. Voor ons was het niet heel moeilijk omdat wij (ik vooral) gingen voor de curiosa afdeling. We hadden al een paar kleine leuke dingen gescoord toen ik “het” zag. Een echt klein napoleon paspopje die er prachtig uitzag! Ik had niet verwacht er hier  één te treffen en zeker niet voor de prijs waarvoor deze weg mocht. Hoezo, je hebt toch pas een kleine zwarte gekocht hoor ik jullie denken??? Klopt, daarom zei ik heel stoer tegen Eric, neeeeee, deze ga ik echt niet kopen. Eric zag natuurlijk dat ik wel heeeeel verliefd keek naar het popje en zei terloops: Je kan het niet doen en thuis spijt krijgen of je vraagt wat de uiterste prijs is. Zo gezegd zo gedaan en de koop was toen snel besloten. Uiteraard moest er wel geld worden gepint, maar de pinautomaat daar ter plekke was leeg. Na een half uur later hiervoor te zijn geslaagd (wat een luxe dat er zoveel werd gekocht) snel de pop opgehaald en lekker naar huis met onze spullen.  En…………hier is hij/zij

 

 

 

 

 

 

 

Ik had het popje eerst nog bij de andere twee napoleonpoppen gezet, maar zo staat hij ook super gaaf. Het oude broodbakkersrek weer voor het raam achter de klepbank, zodat de twee oude etalagepoppen hier kunnen staan MET het nieuwe kind. De knooplaarsjes van het popje kan je niet zien, maar zijn ook prachtig!

Hierbij nog wat andere plaatjes, wanneer ik toch bezig ben.

Deze foto’s zijn nog “kerstloos”, misschien de volgende keer wel al in die sfeer, wie weet.

Groetjes,

Monique

2 gedachten over “Update veranda en meer…..

  1. Brigitte

    Wat een heerlijke plek!! Hou die deuren maar goed dicht ja. En je paspop, wat een leukerd.
    Geniet ervan. Heb weer genoten van je foto’s
    Fijne avond
    lieve groet Brigitte

Reacties zijn gesloten.