Van alles wat……………

Het is druilerig weer en de herfst is in aantocht…..……We hebben weer wat om te klagen, niks aan, geef mij de zon maar enz. ha, ha, ha, dat hoort nu eenmaal bij ons! Ik vind het een mooi moment voor een bericht met foto’s en heb gezellig de kaarsjes aan. De fotoshoot is perfect verlopen en was super gezellig met Sanne de Boer van Servies & Brocante en Karin van de Tuinkamer Brocante. Beide dames hebben een webwinkel met hele mooie spullen en verzorgen nu ook fotoshoots voor magazines.

De woonkamer, keuken en slaapkamer zijn onder de loupe genomen, hierbij twee foto’s van de slaapkamer. Een gietijzeren pot met planten op één van onze nachtkastjes en een uitzicht vanuit ons bed.

Ik heb vaker gezegd dat ik oude portretfoto’s prachtig vind, maar ze hoeven ook niet echt oud te zijn zoals hierboven. Deze “meneer” heb ik voor heel weinig bij de Karwei gekocht en staat nu mooi in ons washok met toilet op de eerste verdieping.

In de gang heb ik twee gave zwarte fluwelen kussentjes toegevoegd en op het rek gelegd, een kleine toevoeging en het geeft meteen weer een heel ander beeld. De kussentjes heb ik trouwens bij Casa in Apeldoorn gekocht, deze winkel is de vervanging van de Xenos. Ik vind de ovale vorm erg mooi!

Mijn oude bakkersrek staat op dit moment bij de eettafel mooi te zijn, heb er ook wat mos ingelegd. Twee broodplanken rechtop neergezet bij het fornuis en een staande lamp toegevoegd achter de bank. Eric miste hier licht om te lezen en deze lampen heb ik overal in huis staan. Ik  heb deze lampenvoeten online bij de Praxis gekocht, zwart gemaakt en de kapjes bij de Kwantum gehaald. Ook hier weer de twee kussenstjes van Casa toegevoegd. Het oude linnenkussen heb ik bij Karin gekocht, de uitstraling van het geleefde materiaal kan ik echt verliefd op zijn. Ik ga deze week voor het eerst naar Hilgonda Mons in Bennekom, deze dame maakt prachtige groenstukken en verkoopt mooie hoffz spullen. De volgende keer vertel ik hier meer over…….

Lieve groet,

Monique

4 gedachten over “Van alles wat……………

 1. Coby

  Geweldig al die donkere kleuren, ik blijf ook het witte mooi vinden maar trek erg naar de sleetse kleuren zoals ze dat noemen. Thuis heb ik ook de donkere kleuren kalkverf en hoffz stijl, nou ja niet helemaal want dat kan ik allemaal niet betalen. En in ons 2e huisje het witte brocante.
  Gaaf dat je naar Hilgonda gaat, zou ik ook graag eens heen gaan.
  Groetjes Coby

  1. Monique Bericht auteur

   Coby, Het is echt heel gaaf om bij Hilgonda te kijken en ze is ook heel erg aardig! Groetjes, Monique

Reacties zijn gesloten.