Onder de aandacht

Vinden jullie deze periode ook zo motiverend om het thuis extra gezellig te maken? Met het huidige weertype, de kerst voor de deur, de winkels heel sfeervol gemaakt, dit alles stimuleert mij om  thuis nog meer sfeer aan te brengen. Dit hoeft niet te betekenen om alleen maar kerstattributen te plaatsen, het zet mij aan tot extra kritisch te kijken naar wat ik in huis heb staan. Mag het nog blijven of mag het weg. Een tijd geleden heb ik een “mooie dame” gekocht op een kartonnen plaat. Helaas “past” deze dame niet in ons interieur. Dit gebeurd mij zelden dat na aankoop van iets het toch niet dat gewenste effect geeft waar je op hoopt.  De afmeting is 58 cm bij 100 cm. Hierbij bied ik “de dame” te koop aan voor 60,00 euro. Heb ik er ook voor betaald. De poster is erg lastig te versturen, daarom kan het alleen worden opgehaald.

2014120100002

 

 

 

 

 

 

Het is een bijzonder item, omdat je dit formaat zelden ziet. De kleur is zoals je kan zien vaag zwart en grijzig. Wanneer je interesse hebt, kan je mij mailen. Monique_van_aalten@yahoo.co.uk

Een prettig weekend en probeer er wat van te maken……………..dit zeg ik omdat ik echt besef dat niet iedereen in de omstandigheid leeft waarbij je je gelukkig voelt.

Monique