Veranda en kleur bekennen

Waarmee zal ik dit bericht beginnen? In mijn vorige bericht vertelde ik dat ik weinig kleur gebruik binnen mijn interieur, dat wordt me snel te druk. Dit klopt voor binnen, maar de buitenpotten heb ik wel met gele violen gevuld. Normaal zou ik ook hier voor witte gekozen hebben, maar doe eens gek………….

Wat was het gisteren een heeeeerlijke dag met veel zon en hierdoor allemaal vrolijke mensen! Ik wist dat 9 april een stoere brocante markt zou zijn in de Grote Kerk in Zwolle en had me voorgenomen niet te gaan. Puur omdat ik uiteraard niks nodig heb en juist meer rust wil creëren in mijn interieur. Gistermorgen werk ik wakker met de zon al heerlijk schijnend en besloot natuurlijk WEL naar Zwolle te gaan. Sfeer proeven en leuke mensen spreken is toch ook hartstikke gezellig. Ik was mooi op tijd en kon om 10.00 uur al de kramen gaan bewonderen. Voor mij waren er bekende gezichten en veel prachtige stoere brocante items. Ik kon natuurlijk weer niet weggaan met lege handen en heb bij Tina en Jan van www.lilablu.nl (heerlijke mensen) een hele gave kaarsenlamp gekocht voor onder de veranda.

Ik ben natuurlijk het centrum van Zwolle nog ingegaan en daar heerste een gezellige drukte (er was ook markt). Uiteindelijk ben ik de kaarsenlamp op gaan halen en ik kan je vertellen, dit werd een uitdaging………..om met een zwaar, groot geval door het centrum van Zwolle te lopen richting parkeergarage. Uiteraard is het mij gelukt en ook om het grote geval in mijn auto te krijgen zonder deze te slopen. Ik heb (na eerst nog verschillende verplichtingen te hebben gedaan) de veranda opnieuw gestyled om zo tot een nieuw resultaat te komen. De meningen van de buurtkindjes waren verschillend, maar ze hebben wel “geholpen” met advies geven. Hartstikke leuk toch? Oh ja, Eric vond het ding wel aardig, hij heeft de lamp wel meteen opgehangen zodat ik lekker mijn gang kon gaan met het stylen, lief he? Zoals jullie kunnen zien staan de bank en de tafel weer anders en in de lamp hangen prachtige takken. Deze had Tina er al in gedaan, laat ik nog even zo……

Ik geniet weer extra van onze veranda en voor jullie een hele fijne zondag gewenst!

Monique

 

5 gedachten over “Veranda en kleur bekennen

 1. Annet

  Gezellig Monique.
  Vooral met de zonnestralen erbij.
  Een mooie kaarslamp!

  Groetjes Annet

 2. Jacqueline Koopman

  Leuk, dat vrolijke geel! En door de witte objecten, waar ze in staan hoort het er toch helemaal bij!

 3. Sandra

  Haha, wat herkenbaar: Ik ga NIET naar de brocantemarkt ( of kringloop …), en dan uiteindelijk ga je ! Heerlijk toch? Misschien beter voor je portemonnee als je niet was gegaan, maar ja…..niets zo veranderlijk als een vrouw,toch ?
  Gezellig ziet het er uit, de gele violen !

  groetjes,Sandra

 4. tina

  Wat een heerlijke veranda, en wat een mooi geheel heb je er zo van gemaakt! En de gele bloemen vind ik helemaal leuk!! Lekker out of the box denken, heel inspirerend! Heerlijk om je gesproken te hebben!! Liefs en tot in Emst! xxtina

Reacties zijn gesloten.