Voordeur en het Brocante Blog Magazine

De voordeur is klaar! Ik vind hem prachtig geworden en ben er erg bij mee. Van een bestaande witte deur met veel glas naar een hele donkergroene paneeldeur met een raampje waarvoor een oud gietijzeren ornament is geplaatst. Het is veel werk geweest voor Eric om de deur zelf te verbouwen, maar wel iets om trots op te zijn. De binnenkant van de deur wordt deze winter nog onder handen genomen en het gedeelte daar om heen ook. Dit wordt, net als de rest van de gang, hoogglans wit. Ik wil het tafeltje, wat naast de deur staat, nog leuk aankleden. Deze periode van het jaar is er niet veel leuks vind ik, dit is in de zomer veel makkelijker.

Waar ik ook erg trots op ben is de reportage van ons huis in het nieuwste Brocante Blog Magazine die nu net in de winkels ligt.  Colinda en Jeroen (de makers van dit blad) hebben mij gevraagd om foto’s aan te leveren voor hun column Uitgelichte Blog. Het is niet de eerste keer dat ons huis te zien is in een woonblad, maar ik vind het elke keer weer geweldig! Hierbij een paar plaatjes, niet alles verklappen. Gewoon het blad kopen……..

Tot snel en groetjes,

Monique

4 gedachten over “Voordeur en het Brocante Blog Magazine

  1. Jacqueline

    Wat is ie prachtig geworden! Mooi strak in de lak en het ornament is inderdaad prachtig.

  2. It's me

    Leuk leuk…..via het magazine kom ik ook op je blog……mooi jullie huis leuke blog enne ik volg je nu natuurlijk…..en heb het blad meegenomen uit onze winkel….wij verkopen het….fijne dag verder lieve groetjes Ria x

Reacties zijn gesloten.