Voorproefje Buiten Kunstig Gorssel

A.s. zondag is “Buitenkunstig Gorssel” met 110 kramen. De kramen vertegenwoordigen 3 items: brocante, kunst en streekproducten.  Ik vertelde al eerder dat ik zelf met een kraam met mooi brocante sta, spullen die een andere eigenaar/eigenaresse mogen krijgen. Het begint 11.30 uur tot 17.00 uur. Ik heb gelukkig goede hulp van Janny, zij mag de financiën doen.  Ik heb alle spullen te voorschijn gehaald en om jullie vast een voorproefje te geven hierbij enkele foto’s.

Eric brengt ons en helpt met de kraam inrichten, ophangen van een kroonluchter, een oud rek, oude kapper spiegels, enz. Ik neem ook maar een koelbox met frisdrank mee, want als ik de weersverwachtingen mag geloven gaat het lekker warm worden. Het is niet de bedoeling dat Janny en ik onder de kraam komen te liggen i.p.v. ernaast staan……………….Ik weet mijn kraam nummer nu nog niet, maar heb wel mijn visitekaartjes van mijn blog duidelijk op de kraam liggen.

Ik hoop tot zondag!!!

Monique

10 gedachten over “Voorproefje Buiten Kunstig Gorssel

 1. Annelies

  Prachtige spulletjes voor de verkoop Monique. Waarschijnlijk verkoop je het met pijn in je brocante hart

   1. Monique Bericht auteur

    Hoi Annelies,
    Voor de lijst met alfabet vaag ik 22,50 en voor de wijzerplaat 12,50.
    Wat leuk dat je reageert!
    Monique

     1. Monique Bericht auteur

      Annelies,
      Is goed, zal ik deze voor jou reserveren?
      Monique

  1. Monique Bericht auteur

   Annelies,

   Dat heb jij helemaal goed!!!Het is waar………..
   xxx Monique

Reacties zijn gesloten.