Weer genieten op de boerderijfair bij Elian

Wat was het weer bijzonder gezellig, schitterende brocante en veel leuke mensen bij de boerderijfair in Emst afgelopen hemelvaart. Ik was pas (door omstandigheden) om 13.00 uur in Emst en kwam al veel mensen met hun armen vol met mooi brocante tegen onderweg. Mijn hart ging steeds sneller slaan en maande mezelf eerst rustig de fair over te lopen en dan beslissen wat ik zou kopen. Uiteraard kwam ik genoeg bekenden tegen waarmee ik een praatje maakte en ook de dames (en heren) achter de kramen heb ik weer gesproken. Ik had ook mijn fototoestel meegenomen voor wat mooie plaatjes, maar eigenlijk had ik daar geen tijd voor. Toch heb ik snel wat foto’s genomen om jullie een indruk te geven, zie hieronder. Veel kramen waren toen al wat leeg, dus niet handig. Je moet gewoon vroeg gaan (10.00 uur) dan heb je tijd om alles te doen wat je wil doen. Dat geldt tenminste voor mij………Ook heb ik een heerlijk broodje zalm met koffie genomen, alles was prima voor elkaar. Voor de kids was er ook veel vertier, er werd veel gelachen.

Ik heb een paar leuke dingen gekocht, een zwarte waterkan, een paar beboterde schalen, een oude hoedendoos en een paar oude postzakken. Best weer veel, dus ik ging heel voldaan aan het einde van de middag naar huis. Wat is nu mooier dan thuis te komen met spullen waar je verliefd op bent en deze weer een mooi plekje te kunnen geven. Ik voel me erg bevoorrecht.

Ik kom snel bij jullie terug met nog wat andere leuke plaatjes van ons huis. Zodra nieuwe spullen worden toegevoegd krijg ik weer inspiratie.

Groetjes Monique