Weer terug van “weg” geweest

Ik ben er weer, maar niet terug van een vakantie. Een paar weken geleden is mijn lieve schoonmoeder gevallen en had haar heup gebroken. Zij is toen geopereerd, anders zou ze alleen met pijn in bed moeten liggen, maar zij herstelde heel slecht. Hierna kwamen er allerlei lichamelijke klachten bij waardoor haar gezondheid steeds meer achteruit ging. Vorige week zondagavond is Ruth op 88 jarige leeftijd overleden. Eric en ik zijn dankbaar dat we een geweldige moeder/schoonmoeder hebben gehad en alleen maar mooie herinneringen die we altijd zullen koesteren.

Zoals Ruthje altijd zei: het leven gaat ZO snel, pluk de dag en maak er iets moois van. Dat ga ik nu ook weer doen………

Ik ben een tijdje terug bij Aya van frenchdecorandmore in Leeuwarden geweest (was erg gezellig en is zeker voor herhaling vatbaar) en heb daar o.a. twee oude houten troggen gekocht in een prachtig patine.

Er staan al een paar oude troggen in de woonkamer en deze heb ik gevuld met oud bestek en oude plaids.

Een oud hoofdje en een paar victoriaanse laarsjes staan er ook leuk bij zoals je kan zien. Wanneer ik weer tegen een echt oudje aanloop, ben ik bang dat ik toch weer voor de bijl ga.

Fijne zondag verder en tot snel.

Monique

6 gedachten over “Weer terug van “weg” geweest

 1. Mieje

  Nog gecondoleerd, sterkte met het verlies maar wat je al schreef,alles gaat snel en je moet zeker genieten in het leven.

 2. Marijke

  Och wat een verdriet, moge vele mooie herinneringen aan haar jullie omringen.
  Denk gelijk aan mijn oma de moeder van mijn vader die was ook gevallen, heup gebroken, geopereerd maar ook helaas niet sterk genoeg om er weer bovenop te komen…
  Sterkte!
  Lieve groetjes van Marijke

 3. Brigitte

  Gecondoleerd meid. Zijn weer die dingen in het leven die je doen stilstaan bij het hier en nu.
  Heel veel sterkte voor allemaal
  Lieve groet Brigitte

  1. Monique Bericht auteur

   Brigitte,

   Dank je!! Het kost tijd en we hebben gelukkig alleen hele mooie herinneringen.

Reacties zijn gesloten.