Weer terug

Eric en ik zijn terug van een heerlijke vakantie in Mexico!! PLaya del Carmen is een aanrader wanneer je houdt van veel zon, (altijd rond de 32 graden) , hele vriendelijke mensen, erg goed eten en prachtige witte  stranden. Je moet er, qua lang vliegen, wel wat voor overhebben. De heenweg duurt 13 uur (een tussenstop in Cuba) en de terugreis 9 uur. Wanneer je laat in het jaar een strandvakantie wil, moet je wel ver gaan. Door alle perikelingen rond de verhuizing van mijn schoonmoeder dit jaar, konden wij nu pas onze “zomer” vakantie nemen.  Helemaal geen straf om naar Playa te gaan en wij hebben genoten. Nu weer terug in ons regenlandje en alweer een week gewerkt.

Omdat het zo donker en koud weer is heb ik wat groen en grote stolpkaarsen toegevoegd in huis en de veranda om het wat gezelliger te maken.

Heel subtiel met wat kransen en takken. Ook heb ik de eethoek in de woonkamer iets veranderd door de klepbank tegen de muur te zetten en de tafel op de kop zijn kant hier tegen aan. Staat weer heel anders…………

Bij de zithoek heb ik een stoel van de eethoek geplaatst en dit ziet er weer gezellig anders uit.

Ik ben deze week nog bij “de Violier Bloemisten” in Bennekom geweest en heb een prachtige echte oude kleine voederbak gekocht. Dit formaatje zie je niet vaak en je kan deze met alles vullen. Ik heb er voor nu een grote kaars ingezet met wat groene takken.

Eric heeft bij de voordeur een soort van plantenbak gemetseld waarin,  in het voorjaar, een  beukenhaag wordt gepland. Dit laat ik de volgende keer zien met een leuke aankleding naast onze nieuwe voordeur.

Veel kijkplezier met dit ongezellige weer………

Lieve groet,

Monique

 

3 gedachten over “Weer terug

  1. Jacqueline

    Ook buiten ziet het er gezellig uit. Heel leuk die simpele groene kransen. en wat een prachtige voederbak!

Reacties zijn gesloten.