Weer voorbij……….

De feestdagen waren leuk en gezellig, prima dat het weer voorbij is. Begrijp me goed, ik ben erg dankbaar dat ik deze dagen in goede gezondheid met lieve mensen mag beleven, maar ik ben op mijn best wanneer ik in mijn dagelijkse ritme zit.  De kerstspullen naar zolder en de kamer weer gezellig gemaakt met wat kleine veranderingen.

Ik ben van plan dit jaar vaak naar brocante fairs te gaan om veel inspiratie op te doen en om weer leuke dingen te scoren. Ik heb ook zo weinig………… We hebben ook weer de nodige plannen voor in en om huis. Aan één kant van onze tuin nog een nieuwe schutting met een leilinde (de andere kant staat al een nieuwe schutting met drie leilindes). Onze voordeur wordt verbouwd door Eric en de keuken wordt fris wit gesausd en geschilderd. De zolder willen we ook nog helemaal opnieuw behangen en sauzen, een mooie slaapbank plaatsen en iets nieuws op de vloer. We gaan dit alles lekker op ons gemak doen en wachten eerst op beter weer.

Voor nu wil ik wat foto’s van onze badkamer laten zien.

Zoals jullie zien is ook deze ruimte in rustige tinten ingericht. Hetzelfde kleurgebruik wat je in de hele woning terug vindt, wit, creme en een vleugje zwart. Wanneer je bedenkt dat Eric ongeveer 20 jaar geleden al deze badkamer heeft gemaakt, vind ik het er nog steeds perfect uit zien. Ik zou ook nu weer voor dezelfde kleurcombinatie en indeling kiezen. Een heerlijk bad, een grote douche (niet te zien op de foto’s), twee wasbakken en ingebouwde muziek boxen, het is hier erg goed vertoeven.

Ik wens iedereen een gezond en ontspannen 2015 toe!!!

Monique