Werk in uitvoering

Een tijd terug vertelde ik al dat de voordeur onderhanden wordt genomen door Eric. Het glaswerk eruit en in de onderste helft wordt een paneel ingezet. In de bovenste helft komt ook een paneel met een raampje (wat je open kan doen) en een gietijzeren ornament ervoor. Alles wordt in de kleur grachtengroen geschilderd, dezelfde kleur als de markiezen. Hier ben ik altijd nog zo blij mee, alleen gebruik ik deze nog lang niet vaak genoeg in dit landje. Hoezo weinig zon…………Het beslag komt er uiteraard ook nieuw op, dus genoeg om uit te zoeken en te overleggen. De weg in de ” doe het zelf zaken” weet ik ondertussen heel goed te vinden.

Dat alles veel werk is en de nodige tijd kost hoef ik niet te vertellen, maar dan heb je ook wat. Het eindresultaat zal prachtig zijn (Eric kennende) en dit laat ik jullie uiteraard dan ook zien.

De Tuinkamer Brocante en Frenchdecorandmore (websites) maken zelf prachtige kussens en ik heb bij Karin pas een mooi kussen gekocht. De warme tinten passen perfect in de woonkamer en deze heeft een plekje gekregen op de klepbank.

As. weekend is in Hummelo een tweedaagse brocantemarkt “Vive la France” en dit moet erg gezellig zijn. Ik ga hier voor de eerste keer naar toe met een vriendin en heb er nu al zin in. Wanneer je googelt kan je zien wat er allemaal nog meer te doen is en wie de standhouders zijn, voor mij veel bekenden.

Groetjes,

Monique

Een gedachte over “Werk in uitvoering

 1. Sandra

  Hoi Monique,
  Je deur gaat vast prachtig worden met dat beslag…en je kussen is ook heel bijzonder!
  Helaas moet ik werken as.weekend, ik had het wel in mijn agenda gezet,mocht ik nog kunnen ruilen, maar dat lukte dus niet!
  Ik wens je veel plezier daar!
  groetjes

Reacties zijn gesloten.