Werkzaamheden gedaan en leuke bezoekjes

Zoals beloofd foto’s van de nieuwe (oude) industriële zwarte lamp die nu een heel mooi plekje in de gang heeft gekregen. Eric is druk geweest met iets maken waardoor de lamp mooi komt te hangen met de juiste afwerking.

Eerst een stang maken waaraan de lamp komt te hangen en ook nog een soort van ornament voor aan het plafond. Hij heeft zelf in een rond stuk hout mooie randen gefreesd, zoals hier boven te zien. Alles zwart geschilderd en het resultaat is prachtig!!

We hebben in de tuin al een paar jaar houten bakken met buxusbollen staan, maar de kleur van de bakken zijn rose uitgeslagen. We hebben toen de verkeerde whitewash beits gebruikt. Dit stoort mij al een tijdje, dus vorig weekend aan de slag met schuren (Eric gaf aan dat ik dat best   zelf kan gaan doen) om daarna de bakken met een witte beits te schilderen. Voor:

Na:

Dit zijn de eerste twee, we hebben er nog twee te gaan en een tafel, vogelkooi, de ombouw van de vuilsnisbakken en de pilaar waar mijn mannentorso op staat. Gewoon elke keer wat aanpakken en het geeft me nu wel voldoening omdat ik dit zelf doe. (Eric ook blij)

Ik ben pas gezellig bij Brocante Het Franse huis geweest (Hetty) en heb een prachtige oude franse zwarte spiegel gekocht, ik had er nog niet zoveel………………

Emilie van (Brocante by Emilie) is afgelopen week bij mij op de koffie geweest en hebben we weer heerlijk over onze brocante passie kunnen kletsen. Het was super gezellig en zowel Emilie als Hetty staan a.s. 25 en 26 maart met een kraam met hele mooie spullen op het Zwitsal terrein in Apeldoorn aan de Vlijtseweg 130.

Een tijdje terug heb ik bij Aaf van het T’moskje in Kollum een oud bakkersrek gekocht en heb me kunnen uitleven v.w.b. het stylen. Kijk zelf maar. 

 

 

 

 

 

Prettige zondag!

Monique

2 gedachten over “Werkzaamheden gedaan en leuke bezoekjes

  1. Jacqueline

    De lamp ziet er goed uit. Staat daar ook erg leuk.
    En vandaag heb je al heerlijk kunnen genieten van het zonnetje en van de “nieuwe” witte bloembakken!

Reacties zijn gesloten.