Witte stoelhoezen

Je zou denken wat moet je nu met witte stoelhoezen in de winter? Ik was al een tijdje op zoek naar witte hoezen voor de twee stoelen onder de veranda, tevens naar een witte hoes voor onze bank binnen. Ik heb de hoezen voor de buitenstoelen gevonden bij Bonprix. Voor mij maakt het dus niet uit, in dit geval, in welk seizoen we leven. Ik had al lang geleden hoezen voor de buitenstoelen laten maken, maar door het vocht wat er toch intrekt, waren deze echt lelijk geworden. Ik vind de nieuwe hoezen heel mooi staan.

Voor de bank hebben ze ook hoezen, maar de grootste maat is voor onze bank te klein. Ik heb stof gehaald en ga deze week toch zelf aan de slag. Ik houd jullie op de hoogte van de vorderingen.

Zondag vieren we met een klein groepje familie en vrienden sinterklaas bij ons. De cadeaus liggen allemaal al ingepakt en de gedichten zijn bijna klaar. Wordt vast weer gezellig…………

Aankomende week ga ik de kerstspullen neerzetten, heb ik nu toch wel zin in. Dit jaar niet te laat mee beginnen, kunnen we er een paar weken van genieten. Ik doe niet te veel poespas, gewoon een echte kerstboom op de eettafel, versieren met witte en zilveren ballen en hele kleine lampjes. Nepkransen en takken her en der verspreid, deze heb ik ooit bij Intratuin gekocht. Ze zien er echt “echt” uit en heb er elk jaar weer veel plezier van.

Voor iedereen die het viert een hele gezellige pakjes avond (middag) en tot snel.

Monique

 

2 gedachten over “Witte stoelhoezen

 1. Brigitte

  Snap dat je blij bent met de hoezen :))
  Succes met de bankhoes.
  Zelf ga ik van de week aan de slag met mn overgordijnen :))
  Fijn weekend
  lieve groet Brigitte

 2. Van limbergen nadia

  Hallo,
  Kun je me misschien vertellen hoe die hoezen heten bij bonprix verschillende modellen en hebben ze die ook in andere kleuren
  Groetjes

Reacties zijn gesloten.