Woonkamerplaatjes

Ik wil eerst nog twee dingen noemen: Afgelopen 10 juni was de open dag bij “Brocante by Emilie” zeer geslaagd! Er waren veel mooie spullen en gezellige mensen, is OOK veel waard. Afgelopen zondag in Gorssel, waar ik met mijn eigen kraam stond, verliep ook erg goed. Leuke kopers en bekenden aan de kraam gehad en goed verkocht. Een echtpaar kwam afgelopen maandagavond twee stoelen ophalen die zij bij mij hadden gekocht en we hebben heel gezellig koffie gedronken. Iets anders was dat een enthousiaste dame mijn paspop kocht en de volgende dag hiervan een foto stuurde waar ze deze had neergezet met de opmerking dat ze erg blij was met haar nieuwe aanwinst! Leuk toch? Ik zit er nog steeds over na te denken of ik via mijn blog spullen ga verkopen, heb voldoende……………..

Voldoende woonkamerplaatjes? En ja, ook wij hebben de TV gewoon in het zicht. Eric heeft hier ooit een kast voor gemaakt met schuifdeuren, ik stoor me er niet aan gelukkig! Dit is alleen van de zithoek genomen, de andere keer pak ik de andere hoeken. Alleen nog wat groen in de pot op de salontafel zou leuk staan, zie ik nu.

Fijne dag,

Monique

Een gedachte over “Woonkamerplaatjes

  1. Marijke

    Geweldig dat je plezier hebt in kopen en verkopen en waarom niet verkopen via je blog, wel extra werk maar toch weer een groter publiek… het proberen waard lijkt me…
    fijne dag,
    groetjes van Marijke

Reacties zijn gesloten.