Zo leuk…………..

Kreeg ik van ene Coby (ik ken haar niet) een mail waarin zij mij een compliment gaf voor mijn leuke blog en voor mijn interieur. Tevens zei ze dat ze altijd genoot van het binnen kijken bij mij. Ik weet dat er veel mensen zijn die wekelijks op mijn blog kijken, maar wat men echt vindt,  weet ik natuurlijk niet. Dat is ook prima, men hoeft ook niet te reageren op een bericht van mij. Maar,………….het is wel heel leuk wanneer ik af en toe van mensen een enthousiaste reactie krijg.  Bedankt hiervoor!

Ik heb meteen maar weer foto’s gemaakt vandaag en hierbij het resultaat van ons toilet:

Deze is al jaren in een mooie wit/creme kleur en dit vind ik nog steeds erg mooi. Ik heb wel de accessoires veranderd in de hoffz stijl. De mand (heel praktisch) heb ik zwart gemaakt en een hele oude zwarte franse spiegel toegevoegd met oude houten sigarenmallen, een mooi wit ornamentje en een eikenbladkrans. Dit alles geeft toch weer een ander sfeertje. De witte muren wil ik binnenkort met een linnen kleur krijtverf behandelen.

Het paneel wat op dit vliegenkastje staat heb ik op de achterkant met de kalkverf geschilderd die wij op deze muur hebben, dit geeft een heel rustig geheel. Deze kalkverf hadden wij nog over (al jaren dus), maar met wat water erbij heb je zo weer een saus die je kan gebruiken.

De gang heb ik ook wat veranderd: oude zwarte kisten, oud hout, iets glas, een mooie zwarte plaid over het zwarte rekje en (ik moest hem hebben) de paneelkandelaar van Hoffz. Deze hangt aan de ombouw van de verwarming.

Tevens wat foto’s van de veranda in rustige tinten…………..

Nog een foto van oude mangelbakken/voederbakken op de piano en ook twee met glas (hoort nog een stolpkaars in) op de eettafel.

Nog een fijne zondag en groetjes,

Monique

4 gedachten over “Zo leuk…………..

 1. Carla Swensen

  Hoi Monique logisch dat mensen reageren het ziet er prachtig uit. Je huis straalt een rust uit echt heel mooi. Klasse!
  Hoe gaat het verder met je bevalt het op de nieuwe sportschool?

  1. Monique Bericht auteur

   Hoi Carla,

   Wat leuk dat ik je spreek op deze manier! Ik ben nog niet aan het sporten in Kerschoten, daar ga ik wel naar toe.
   Heb wel een keer proefgedraaid, was erg gezellig. Ik begin 1 maart, kan niet eerder de motivatie vinden…..erg!.
   Hoe gaat het met jou sporten, nog alijd veel denk ik. Voor jou is er weinig veranderd, toch?
   Lieve groetjes,
   Monique

  1. Monique Bericht auteur

   Hoi Mieke,

   Dank je! Ik krijg steeds meer rust in huis, zal de leeftijd wel zijn………
   Groetjes,
   Monique

Reacties zijn gesloten.