Zomaar wat plaatjes

Momenteel zit ik in een aparte periode van mijn leven. Mijn moeder is net voor de kerst onverwachts overleden. Het was al een tijd haar wens om eindelijk rust te krijgen, zij heeft deze nu gevonden. Hier ben ik blij om. Zij is 82 jaar oud geworden, een respectabele leeftijd. De drukke periode die dan volgt, met van alles regelen, is nu grotendeels achter de rug. Het leven gaat weer gewoon door….gelukkig maar. Ik heb op dit moment niet de behoefte om verder veel te vertellen. Daarom alleen wat nieuwe plaatjes van ons interieur.

Liefs Monique

 

2 gedachten over “Zomaar wat plaatjes

  1. Paul van Velsen

    Je hebt er weer veel werk van gemaakt Monique, het ziet er heel mooi uit. Zo te zien is je nieuwe paspop ook al binnen. Top!

    Groetjes Paul

Reacties zijn gesloten.