Zon en energie

De zon doet goed zijn werk en meteen krijg ik meer energie om dingen te gaan doen! Uiteraard de plannen betreft mijn interieur uitvoeren, maar ook weer beginnen met sporten…………….lang niet meer gedaan, zo niks voor mij! Allereerst ben ik gisteren naar de open dag van Schuur 1708 aan de Rijksstraatweg 168 in Teuge geweest. De beide dames, die de winkel runnen, waren van de week bij mij geweest om wat inkopen te doen en ik nu bij hun, grappig toch? Ik was een tijd niet geweest en was werkelijk erg verrast door de vele prachtige items die ik zag uitgestald. Ook  meteen weer bekenden daar gesproken (ik zie altijd wel iemand die ik dan ken) en mooie spullen gekocht. Ik vind het zeker een aanrader om daar heen te gaan en wanneer je gaat googelen kan je zien wanneer de volgende open dag is. Op 9 juni organiseren Monique en Yvonne daar op hun eigen terrein een brocante fair!! Even een weetje……….

Hierboven zie je een gaaf oud smal bankje, een kaarsenhouder voor aan mijn paneel, twee houten kaarsenstandaards en een oude bakvorm met allemaal waxinelichtjes erin gezet. Ik ben er erg blij mee. Uiteraard, zou ik zeggen, heb ik meteen andere dingen veranderd: De ene prent van marten en oopjen heb ik boven de stoel gehangen, waardoor de andere twee prenten ook weer een nieuw plekje hebben gekregen.

In het toilet boven heb ik de boel ook wat gerestyled.

Ik heb ook een bezoekje gehad van Emilie van “Brocante by Emilie”, was ook weer super gezellig!! Zij heeft ook nog iets ingekocht en al de leuke spullen kan je zien op haar website. Op haar pagina “Markten en fairs ” kan je zien waar Emilie staat met haar kraam met al het moois.

Ik ga aankomende week de muur van het toilet beneden sauzen met de kleur Sahara Dust van Pure & Original. Spannend, maar het is maar een kleine ruimte dus kan er weinig mis gaan. Ik heb het kleine kastje uit de badkamer van de week al geschilderd hiermee. Ik moest zien (en kon niet wachten) hoe de kleur zou uitpakken.  Laat ik ook de volgende keer zien.

P.s. Ik maak de verkooppagina leeg omdat ik wat spullen heb verkocht en de rest via marktplaats wil proberen te verkopen.

Fijne zondag!

Monique